бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Не искахме да загубим днес и съм доволен от отбора

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович, заяви, че е доволен от отборът си след равенството с Ботев (Пловдив), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

„Винаги е трудно, когато имаш дерби в първия кръг. По време на подготовката се случиха някои неща, които не ми харесаха. Не играхме както ми се искаше. Мисля, че изглеждахме по добре от Ботев все пак. Само аз знам колко ни бе трудно. Три полузащитника на една и съща позиция се контузиха. Тези които ги заместиха се справиха много добре. Имахме по-добрите положения в мача”, сподели Акрапович.

„Гледах мача на Ботев с ЦСКА 1948. Те играха със същия отбор, разликата беше Неделев, който се появи днес и направи нещата по-трудни за нас. Съжалявам, че не взехме трите точки с оглед на равенството между Левски и ЦСКА. Трябва обаче да вземем предвид и нашата ситуация. Имаме много контузени. Това е градско дерби и винаги е опасно. Не искахме да загубим днес и съм доволен. Мисля, че след завръщането на контузените ще ставаме по-силни”, заяви Акрапович.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker