бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович: Не искам скъпи футболисти, жал ме е, че стадионът е празен

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели, че е повече от щастлив след победата над Ботев (Враца), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

”Имахме повече положения от противника и това бе една напълно заслужена победа за нас. Хубаво е да започнем да играем така както искам аз. Отворихме се с гола на Карагарен, а след това играха всички така както заслужаваме.

Имахме 100% шансове през първото полувреме, но не ги вкарахме. Това оказа влияние на футболистите. През второто полувреме казах на момчетата, че със сигурност ще победим.

Трябват ми по-класни футболисти. Не искам играчи голямо име и които да са скъпи, тъй като те ще нарушат всичко в съблекалнята. В момента имаме един опитен и млад отбор.


Цял живот съм във футбола и от какво да ме е страх? Какво напрежение, като имаме млад отбор с дисциплина.

Жал ме е преди Коледа стадиона да е толкова празен. Момчетата не го заслужават това. Нито един отбор не е бил сигурен, че може да ни бие тук на Лаута. Всеки мач беше фифти-фифти.

Бъдещето лежи на младите хора тук през 2018 година”, сподели Акрапович пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

СНИМКИ: Така изглежда “Лаута” в последния мач на Локо (Пд) за 2018 г.

СНИМКИ: Така изглежда “Лаута” в последния мач на Локо (Пд) за 2018 г.

Акрапович: Не искам скъпи футболисти, жал ме е, че стадионът е празен

СНИМКИ: Така изглежда “Лаута” в последния мач на Локо (Пд) за 2018 г.

Подобни

13 Коментара

  1. Не разбирам защо противниците на Крушарски ЛЪЖАТ, че стадиона е празен заради него?! Само това ли могат да измислят?
    Стадионите във Коматево, Варна, Враца. Русе и навсякъде в страната са много по-зле. И за там ли е виновен единствени човек, който дава собствени пари за Локомотив?

    1. Нашата публика ако я сравняваш с тази във Варна,Русе или Враца,значи си някой 15 годишен,който ходи от 2-3 години на 10 мача.
      Онези във Враца толкова грачеха да се върнели там,докато играха в Монтана,и пак са 1000 човека.
      Във Варна винаги са били около 500 до 1000.То им виж и мачовете с Левски и ЦСКА,че са повече от тях.
      Русе и те близо 20 и кусур години ги нямаше в А група,ревяха си за стадиона,накрая като се върнаха първите няколко мача го пълнеха.Всъщност,най-пълен им беше срещу нас,когато ги бихме.
      После им мина мерака и само оня с тропмета се чува.
      Нашата публика тотално няма нищо общо с всички тях.
      Тя е преданна,фанатична(в добрия смисъл),гореща и пламенна,многобройна и т.н.
      А атмосферата,която е създавала на гостувания,тези горните които си изброил само могат да мечтаят.
      Коя друга извънстолична публика,ще пропътува 300км в делничен ден над 10хил за да подкрепи отбора си?
      Не си запознат с нещата,щом ни сравняваш и като клуб с тях!!

      1. ами то и в Коматево вече няма никой, а помним колко бяха. На Спартак също ходеха.

        Кажи ми ти с кой стадион да сравнявам и ще го направя – Петрич, Плевен, Станкето. Пирин…. всичко замря майна.
        А там бяха страшни,
        Ясно е че проблема не е само на Лаута.
        Според мен причините за намаляването нас публиката са няколко:
        1. Интереса към БГ футбола намаля драстично. Хората предпочитат да гледат ЧЕСТЕН и хубав футбол от света по ТВ-то вместо да БГ футбол, който е пълен с помия
        2. Отбора е постовянно ощетяван от БФС и вече всеки знае, че съдията ще ни пореже. Режеха ни и преди, но обикновенно срещу ЦСКА и Левски, а сега срещу всеки, който плати.
        3. резултатите на отбора в последните 6 мача и най-вече срещу Верея и БотевЪ 2011. резултатите в другите са пряко свързани и с съдиите
        4. постоянните междуособици на Лаута. Това е 2-рата “гражданска война” там в последните 5 години. Фенове бяха обиждани и бити. Золуми бяха правени. Вече няма “достоен” за собственик на Локомотив. Ако ще и Абрамович да дойде и на него ще му намерят кусури. Мислите ли, че той би развивал школата например, при положение, че е много по-евтино и доходоносно да си намериш готов играч от чужбина?! това е 21-ви век

        така, че да си обясняващ такъв сериозен проблем така елемнетарно си е меко казано детински

  2. Отбора и треньора ни правят, каквото могат! Вчера се получи! Мислете преди да пишете глупости. Съдиите ни отнеха минимум 10 точки този сезон…Да, направихме фрапантни пропуски в някои мачове, но такива като срещу Говедата в Пловдив и сганта в Коматрво бяха перфектни. Това означава, че можем. Треньора също обърка съатава няколко мача, но като нямаме аналогични смени, така е! С вчерашния състав сганта нямаха шанс в дербито, но тогава имахме контузени и наказани…И съдиите ги подпряха и късмет имаха! Факт! Проблема на Локомотив е Христо Крушарски! Разграничавайте нещата моля! И 100 треньора да сненим, докато Крушарски, Чво и Узунов са в клуба, няма оправия! Тези безхаберници и отношението им към клуба убиват Локомотив! Евала на отбора, за играта им вчера!

  3. Стадионът е празен заради Крушо и теб!Като разграден двор сме отзад, когато тръгнем да се надиграваме със съперника.Много разпокъсана игра! Не можем да вкраваме заради хърватските ти протежета, които се оказаха пълни дървета! Ожболт всеки мач ти вкарва, но ти започваш с яловия Анте.

    1. Анонимна фашкийо какво разбираш от футбол ами ти Да не би да пишеш от обора стига с този Крушйо че ми мирише на папагалска история бъдете мъже бе революционер и един милион собственици треньори да дойдат ще бъдеш същата фъшкия

      1. То вие платените лакеи на крушо вече параноята ви гони че всички са папагали,а факта е че само вие 5-те човека от Интел Локо сте айляк на това положение защото ако се махне крушо няма кой да ви дава по 500 лв да пишете декларации в негова подкрепа.Такива като вас трябва да бъдат затрити и смачкани

        1. Ами някой защо не вземе да те изгони от вас без пари отворко ще оривеш всичко плате те му и да си ходи но няма друг балък да дава и някой да го гони

  4. Този циганин няма никакъв срам обаче.Дрънка глупости,явно в нашия отбор всичко е една голяма глупост.КРУШО УМРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker