Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович иска трима българи и трима с изтичащи договори

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се притеснява, че след силовите тренировки у дома, играчите ще се превърнат в бодибилдъри. Наставникът добави, че е предложил трима млади българи на ръководството.

Самият той се прибра в Аугсбург при семейството си.

“Тук мога да тичам в гората. Отборите дори подновиха тренировки, макар и на групи. Това, че в България могат да тренират само в домовете си, не е добре, но такова е положението. Досега подобно нещо бях гледал само по филмите – ставаш и всеки ден е като предишния, повтаря се.

profittips-the best football tips

Може някои играчи да се върнат като бодибилдъри след извънредното положение”, прогнозира босненецът пред “Тема спорт”.

Специалистът добави, че постоянно следи за добри играчи, които да подсилят Локо. Той е предложил трима млади българи на ръководството, но не разкрива имената им, тъй като имат договори с настоящите си клубове.

Акрапович още веднъж изрази надеждата си, че тримата с изтичащи договори в Локо – Петрович, Томашевич и Умарбаев, ще ги подновят, тъй като са важни за тима.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker