бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович вече има нов любимец, кой ще е негов партньор в отбрана

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович по всяка вероятност отново ще заложи на тандема Булят – Везалов в предстоящия първи плейофен мач от “втората осмица” на шампионата.

“Смърфовете” се изправят срещу Дунав (Русе) в дебютния си мач от Група “Б” на долната половина на класирането в неделя (1 април).

Везалов – Булят бе двойката в отбрана при последния мач на Локомотив (Пд) от редовния сезон, когато на ст.”Тича” бе победен тимът на Черно море с 1:0.

Стивън Езе в последните дни бе на лагер с Националния отбор на Нигерия, така че не се е готвил пълноценно със съотборниците от “Лаута”. Като цяло обаче неубедителните действия и все още не дотам силната сработка с останалите състезатели в отбора пречат на Езе да утвърди мястото си в отбора на Локомотив (Пд).

Локомотив на косъм от ново лишаване от домакинство, вижте защо

Булят пък бе само на 3 тренировки преди да изиграе първия си мач за “смърфовете” във Варна, но в крайна сметка показа нелоши дадености и може би ще се утвърди като един от постоянните играчи на тима в следващите месеци. Дилемата за Акрапович ще бъде кой да е негов партньор – Езе или Везалов.

Срещата пропуска наказаният Димо Бакалов, който си изкара червен картон в мача с Черно море. Бакалов е най-резултатният играч на “черно-белите” с 8-те попадения (7 в Първа лига) във всички турнири през кампанията.

След наказание пък се завръщат Веселин Марчев и Первиз Умарбаев, докато Симеон Райков ще пропусне 3 двубоя, заради инцидентите с Карлос Охене от Берое преди няколко седмици на “Лаута”.

Вероятен стартов състав:

1
Пиргов
19
Велковски
15
Везалов
5
Булят
25
Муса
4
Елитон
34
Банович
14
Буна
39
Умарбаев
10
Марчев
77
Аралица

Срещата между Локомотив (Пд) и Дунав (Русе) можете да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg!

Локомотив на косъм от ново лишаване от домакинство, вижте защо

Локомотив на косъм от ново лишаване от домакинство, вижте защо

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker