АкадемикБаскетбол

Акдемик Бултекс 99 с първа купа за сезона

Академик Бултекс 99 грабна първа купа за сезона, макар и в приятелски турнир, съобщава официалната Фейсбук страница на клуба.

Отборът на Асен Николов спечели надпреварата в Плевен, след като на финала победи Черно море с 86:79 /23:24, 15:15, 20:18, 28:22/. Така пловдивският тим взе реванш за загубата си от моряците в плейофа на миналото първенство.
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Ботев с коеф. от 2.30 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

Срещата започна равностойно, като във втората четвърт Академик Бултекс 99 се откъсна с 6 точки, но не успя да задържи аванса. Упражнението се повтори по-късно в мача, но варненци отново съумяха да възстановят равновесието.
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Локомотив с коеф. от 2.70 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

Чак в 4-та минута на последната четвърт студентите успяха да дръпнат, като в един момент поведоха с 9 точки. До края те държаха съперника си на безопасна разлика и заслужено триумфираха в турнира.

В мача за третото място Левски срази домакина Спартак Пл със 105:79.

Снимка: Plevenzapleven.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker