бетано най-добър сайт за слот игри
АкадемикБаскетболФутбол

Академик с инфарктна загуба от Левски

Академик Бултекс 99 бе на прага на страхотен обрат, но отстъпи на Левски с 67:69 /12:16, 9:21, 22:14, 24:18/ с кош на Веско Веселинов буквално в последната секунда в мач от поредния кръг на Балканската лига в Комплекс СИ²ЛА, съобщава официалната Фейсбук страница на клуба.

Отборът на Асен Николов навакса пасив от 21 точки в средата на двубоя и със здрава защита и отлична стрелба от тройката през втората част настигнаха сините, но нямаше шанс в края. Каквото можаха направиха и гръцките съдии, които удариха здраво рамо на гостите в решителни моменти от мача.

Пловдивският тим излезе с доста проблеми, тъй като трима играчи – Шакир Смит, Станислав Ваклинов и Васил Бачев не бяха пълноценни заради травми, а и стрелбата не вървеше в началото. С агресивна защита гостите от Левски методично трупаха преднина и се оттеглиха с 16 точки аванс на почивката.

В началото на третата четвърт домакините заздравиха защитата, оправиха мерника в далечната стрелба и с тройки на Джонсън, Бачев, Дурчев и Шакир Смит се върнаха в мача, стопявайки пасива на 5 точки 3 минути преди края на частта.

Още две тройки на Дурчев и Бачев намалиха аванса на Левски само на 2 точки в началото на последната решителна четвърт и дори поведоха с 54:53 с тройка на Шакир Смит. До края играта вървеше равна, но Веско Веселинов вкара решителен кош със сирената и донесе успеха на Левски.

Въпреки травмата Шакир Смит бе най-резултатен за домакините с 20 точки, Мартин Дурчев добави 12, Мануел Джонсън – 10. Никола Маравич записа дабъл-дабъл за Левски с 16 точки и 12 борби, Станимир Маринов се отчете с 15, Иван Алипиев добави 13.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker