бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Юношите на Ботев изхвърлиха Локомотив при набор 99

Ботев набор 99 победи връстниците си от Локомотив с 2:0 и ги отстраниха в първия кръг от пловдивска област в турнира за Купата на България.

Головете за “канарчетата” реализираха Васил Василев и Милен Златков през втората част.
Срещата започна равностойно, като в първите 15-ина минути нито един от двата отбора нямаше превес на естествения терен на базата в “Коматево”. В 9-ата минута Рангел Костурски центрира отляво и Здравко Жилов засече, но топката мина над вратата. 60 секунди по-късно Мартин Татаров засече топката от движение, а коженото кълбо мина в опасна близост от напречната греда. След равностойното начало момчетата на Румен Байрев взеха инициативата и натикаха гостите в собствената им половина, а головите положения пред вратата на “смърфовете” летяха едно след друго. В 19-ата минута Мартин Татаров спря топката на гърди пред наказателното поле и шутира от въздуха, но вратарят на “черно-белите” със сетни усилия изби.
20140910_110629 (Copy)
В 21-ата минута капитанът на “жълто-черните” Димитър Калчев проби остро по дясното крило, навлезе в наказателното поле и се опита да намери непокрития Татаров, но вратарят на “смърфовете” пресече подаването. Едва в 25-ата минута “железничарите” отправиха първия си удар по посока вратата на Симеон Симеонов, но шутът бе много неточен. В 28-ата минута, след центриране към пенала на Локомотив, Божидар Софков от воле разтресе напречната греда на вратата на “смърфовете”. В 30-ата минута “жълто-черните” изпълниха късо ъглов удар, след което Димитър Калчев центрира към Мартин Татаров, който от непосредствена близост прати топката над вратата. В 33-ата минута Мартин Татаров получи пас зад защитата на “черно-белите” и останал очи в очи със стража на локомотивци стреля в тялото му. 2 минути по-късно удар на Божидар Софков от 18 метра мина над напречния стълб.
20140910_112500 (Copy)
В първите минути след почивката доминацията на ботевистите продължи. В 41-ата минута Георги Стайков отправи топовен шут към вратата на “смърфовете” от 22 метра, но вратарят на “черно-белите” за пореден път се намеси добре и спаси. В 43-ата минута гредата за втори път се оказа преграда пред гола на “жълто-черните”, след като центриране от ъглов удар бе засечено от Васил Василев, а стражът на “смърфовете” се опита да избие топката, но тя се удари в напречната греда. В 48-ата минута, при първата си сериозна атака, гостите имаха отлична възможност да поведат. Играч в “черно-бяло” бе изпуснат от защитата на “канарчетата” и останал очи в очи с вратаря на Ботев шутира, но Симеон Симеонов се намеси блестящо и спаси.

20140910_110921 (Copy)
Само 2 минути по-късно “канарчетата” откриха резултата. Рангел Костурски центрира от ъглов удар, а Васко Василев с глава прати топката във вратата на “черно-белите”, вдигайки на крака около 200 зрители, които наблюдаваха срещата. След попадението “смърфовете” се активизираха и създадоха няколко опасни атаки, които бяха предотвратени от “жълто-черната” защита.

20140910_110916 (Copy)В 65-ата минута Мартин Татаров получи добър диагонален пас, преодоля защитник на “черно-белите” и навлезе в наказателното поле на Локомотив, след което пусна пас на празна врата към Милен Златков, а крилото на “канарчетата” без затруднения вкара топката в опразнената врата за 2:0. Това попадение успокои домакините и “канарчетата” търпеливо чакаха края на срещата. 2 минути преди последния съдийски сигнал Петър Главчев шутира от дъгата на наказателното поле, но над вратата на “смърфовете”.

 

* Видеоклиповете са качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker