Ботев ПловдивФутбол

Юноша на Атлетико (М) започна с Ботев

Представителният отбор на “Ботев” започна подготовката си за сезон 2015/2016. Дебютното си занимание “канарчетата” проведоха в горещия следобед на 15 юни на централния терен на клубната база в Коматево, съобщават от клуба.

В първата тренировка се включиха едва 16 футболисти, като сред тях личаха имената на двама нови играчи – 28-годишното крило Даниел Младенов, който пристига от “Оборище” и 23-годишният Момар Ндое, който юношата на “Атлетико” Мадрид и също играе като нападател. Двамата ще изкарат кратък пробен период в Клуба.


От заниманието отсъстваха младежките национали Радослав Терзиев и Милен Гамаков, които ще се присъединят към тима от началото на следващата седмица заради участието им в лагера на младежкия национален тим на България. Другият липсващ бе Пламен Николов, който ще се включи в тренировките от утре.

Голяма част от младоците в тима също не взеха участие в първата за сезона тренировка, тъй като се готвят с връстниците си за реванша от 1/4-финалите на Републиканското първенство срещу “Черноморец”, който ще се играе утре в Бургас.

В дебютното занимание на “жълто-черните” се включиха следните 16 играчи:

Михаил Иванов, Петър Денчев, Йордан Христов, Филип Филипов, Лазар Марин, Даниел Златков, Владимир Айтов, Божидар Васев, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Станислав Дрянов, Християн Казаков, Александър Колев, Цветелин Чунчуков, Даниел Младенов и Момар Ндое

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker