бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

“Южната” трибуна на Лаута отваря врати за новия сезон, “Спортклуб” през следващата година

Сторителството на стадион “Локомотив” продължава да напредва с всеки изминал ден. В момента тече работа по поставянето на козирката на “Южната” трибуна.

Очакванията са, че трибуната ще бъде готова до месец май, след което ще се стартира работа по оформянето на документите, които ще са нужни за да бъде въведена в експлоатация.
Най-вероятно за началото на новия сезон трибуната ще отвори врати за феновете и на двата отбора. Малко над хиляда места ще бъдат предназначени за привържениците на гостуващите отбори, като това ще бъде около една трета от трибуната.
Тази част от сектора ще бъде оградена с огромен плексиглас, който ще отделя гостуващите от домакинските фенове. Така пък почти ще се елиминира и нуждата от буферна зона между двете публики. Това заяви кметът на район “Южен” Костадин Язов пред TribunaPlovdiv.bg, който отговаря за надзора на строителството на стадиона.
Междувременно върви работата и по изграждането на трибуна “Спортклуб”, където очакванията са трибуната да бъде готова най-рано в средата или в края на следващата година.
Времето е възможно да варира, защото има много странични фактори, които могат да повлиаят на темповете на строителство.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker