Локомотив ПловдивТопФутбол

“Южната” трибуна на Лаута е на финалната права, двубоят с Левски може да се играе в Пловдив

Втората трибуна на стадион “Локомотив” – юг е на финалната си права. В момента се поставя козирката и когато времето позволи козирката ще бъде напълно завършена. Продължават строителните дейности вътре в трибуната. Все още няма яснота кога трибуната ще получи всички необходими документи, но от клуба се надяват това да стане за началото на следващия сезон, който се очаква да бъде в средата на юли.

Припомняме, че в момента Локомотив разполага с две трибуни – чисто новата трибуна “Бесика” и централната трибуна, докато текат ремонтите на трибуна юг и на “Спортклуб”. След като е готова южната трибуна там ще бъде обособен и сектор за гостуващите фенове. В момента гостуващите фенове са на централната трибуна и това поставя под въпрос дали мачът с Левски ще се играе в Пловдив. От Локомотив ще направят всичко възможно дербито, което е планирано за 8 май от 17:45ч. да се играе на “Лаута”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“В момента се изпълняват довършителни дейности по южната трибуна вътре. Когато спре да вали ще качим ламарината, за да довършим козирката. Подготвяме документи до края на април да приключим с Акт 14 и да пристъпим към приключването на строителните дейности от страна на архитектурните елементи, което ще се случи може би до края на май. След това започваме да подготвяме документите за приемателната комисия.
През това време продължават ремонтните дейности и на източната трибуна – “Спортклуб” – бетонна конструкция, колони и плочи. Не мога да се ангажирам със срок за пускането на трибуната, но се надяваме това да стане за следващия сезон. Около 1/3 от трибуната ще бъде за гостуващите фенове”, заяви кметът на Район “Южен” и отговорник за строежа на “Лаута” от страна на Община Пловдив Костадин Язов пред “Трафикнюз”.
“Ще направим всичко възможно мачът с Левски да се играе на “Лаута”. Още е рано да се каже къде ще е мача, но правим всичко възможно мачът да се играе на стадион “Локомотив”. БФС и полицията ще решат дали ще се играе мачът в Пловдив. Има много фактори за тази среща и може би другата седмица ще има повече яснота. Мисля, че последният срок преди да се смени терен за футболна среща е 72 часа, което означава, че до петък 5 май ще е ясно къде се проведе двубоя”, заяви Язов относно мача с Левски.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker