бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Ще играем офанзивно, мога да позная 10 от 11-те на Ботев

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди медиите днес, преди финала с Локомотив (Пловдив), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от Коматево.

“Много се радвам за този двубой. За Пловдив. Момчетата са готови със своите възможности. Виждам енергията около клуба. Тази позитивна енергия, която искам играчите да вземат от нея. Искам те да са доволни”.

“Искам да има феърплей, да покажем футбол. Залогът е голям. Той е за престижа на града. За играчите. Радваме се за този момент. Направихме много нови неща, за да вървим напред. Отбора игра на това ниво, на което искам. Залогът е купата”.

Ако гледаме таблицата, да Ботев може да са фаворит. Но ако гледаме историята на футбола, в такива мачове няма фаворит. Моят отбор има по-голямо качество и ще го покажем”.

“Нямаме контузени футболисти. Не беше лесно да жонглираме, но нямаме играчи, които да са контузени”.

“Всички знаем качествата на Тодор Неделев. Ние анализирахме и сме готови. Но нека не забравяме, че и ние имаме играич, за които от Ботев трябва да внимават”.

“Трябва да внимаваме тази енергия да не бъде негативна”.

“Искам феновете да са силни, да подкрепят своя отбор. Искам да покажем на всички, че ние можем да играем в Европа. Всичко, което е възможно, нека го направим и да вървим напред”.

“Когато победихме на Коматево играхме дефанзивно. Трябваше да играем така. Сега не мисля, че е момента да се крием и да играем дефанзивно. Сега трябва да покажем малко по-атрактивна игра. За да вземеш Купата, трябва да вкараш гол”.

“Опитах се да дам възможност на много играчи. Да влезем във форма. Всеки имаше шанса да покаже своята възможност”.

“Ожболт или Аралица? А, защо не и двамата? Мисля, че е ясно с кои футболисти ще играят Ботев. Как противника ще направи тактиката, това са техни сладки проблеми. От 11-те играчи, 10 им ги зная, с които ще започнат”.

“Моят състав е в главата ми. Имаме още три тренировки и ще преценя на 100% до тогава. В София ще тренираме сутринта рано.

Дъждът ще подскаже дали ще има война на терена, тъй като ще има много шпагати

Дузпи тренираме всеки де “, сподели Акрапович пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker