Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Шумотевицата набира все по-голяма сила! От ФК Верея си избраха нов стадион за домакинството на Ботев (Пд)

Срещата от четвъртия кръг на Първа лига между ФК Верея и Ботев (Пд) ще се проведе на ст.”Береое” в Стара Загора, обявиха на официалния си сайт от ФК Верея.

Както знаете, двубоят беше планиран да се играе на ст.”Локомотив“ в Пловдив. Това обаче предизвика изключително гневна реакция отстрана на феновете на Локомотив (Пд), които не пожелаха градският им съперник Ботев (Пд) да посещава техния стадион.

Бултрасите също не останаха длъжни на своите съперници и им отговориха с нова декларация.

Най-вероятно от ръководството на ФК Верея са преценили, че ако двубоят се проведе в Пловдив, това само ще създаде излишно напрежение и в крайна сметка са решили потърсят друг вариант.

Ето какво гласи съобщението от официалния сайт на Верея:

ПФК Верея ще приеме Ботев Пловдив на стадион „Берое” в Стара Загора в мача от 4-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в понеделник, 22 август от 20 часа.Ръководствата на двата клуба постигнаха съгласие, Верея да домакинства на стадион „Берое”, заради продължаващите ремонтни дейности на „Трейс Арена“.

От ръководството на Верея благодарят на колегите си от Берое че са откликнали на молбата им да изиграят и това домакинство на стадиона под Аязмото.Снощи на „Трейс Арена“ беше тествано осветлението на стадиона. Според изискванията на козирката на основната трибуна бяха поставени 14 нови прожектора. По още 4 бяха монтирани на стълбовете край терена. Така осветлението за домакинските мачове на отбора вече отговаря на всички изисквания.

Източник: fcvereya.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker