Ботев ПловдивТопФутбол

Шок в Ботев! Разкрития за опити за преврати, телефонни заплахи, причаквания пред жилища и…

Сдружение ПФК Ботев излезе с повече от стряскаща декларация, в която обяви че са направени неколкократни опити за преврати и превземане на Сдружението, а освен това членове са били заплашвани по телефона и причаквани пред жилищата им.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

В заключение на написаното от нас през последните дни бихме желали да Ви обърнем внимание на още няколко неща.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Освен разказаното дотук искаме да напомним, че Сдружение ПФК Ботев е приемник след 1990 г. на историята и автентичността на ФК Ботев – Пловдив, основан през 1912 г. Сдружението възстанови футболната дейност на клуба след фалита му през 2010 г. Сдружението поддържа съществуването на клуба в периодите на финансова криза, търсейки нови партньори за неговото функциониране. Сдружението е в основата на всички инициативи, свързани с Колежа, и е активен участник в осигуряване финансирането на строителството на новия ни стадион, както е и ревностен защитник на запазване правото на собственост на Община Пловдив върху съоръжението.
В последните няколко месеца Сдружението работи в синхрон с мажоритарния собственик и с Борда на директорите на ПФК Ботев АД. От времето, когато КТБ бе генерален спонсор на отбора, в Ботев не е имало такава финансова стабилност. Целта ни е с общи усилия на първо време да върнем славата на Ботев като един от най-силните клубове в България, с най-романтичния и красив футбол. Да играем за купи и титли, да реализираме запомнящо се ежегодно участие в европейските турнири.

Всичко това не се харесва на група хора, които ако се интересуват от футбол и от ПФК Ботев, повече се интересуват от друго – чрез превземането на футболния клуб посредством изгонване на „руснаците“ и придобиване на акциите им да си осигурят владението и ползване на стадиона в свой личен и корпоративен интерес. За тяхно съжаление преобладаващата част от феновете на Ботев ги припознаха като новите Христоловци и неколкократните им опити за преврат се провалиха.

Затова сега е активиран заобиколен начин за превземането на Сдружението – чрез обругаването му и едновременно организирано корпоративно вкарване на специално подбрана група нови членове по подобие на случилото се на общото събрание на Сдружението през 2018 г. Безсилието на тези хора засега води до прилагане на хулигански прояви, състоящи се в среднощно шарене по сгради, телефонни заплахи, причакване пред жилищата и др., целящи сплашване на членове на Сдружението и неговото ръководство.
bet365
Вярваме в откритостта и публичността, затова и излизаме с това обръщение. На по-късен етап ще Ви представим нови доказателства за случващото се, с които ще запознаем не само обществеността, но и правоохранителните органи. Силата е в истината, пазете Ботев Пловдив, пазете Сдружението!

УС на Сдружение ПФК Ботев

Търси се Експертът! Открием ли го в теб, очакват те награди до 6 500 лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker