Ботев ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Шокиращи новини за “Колежа”! Ще бъде пуснат само с две действащи трибуни

Шокиращи новини разкри председателят на Сдружние ПФК Ботев Борис Гиздаков на откритата пресконференция на жълто-черните фенове, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Има заповед според която дори стадион “Христо Ботев” да бъде завършен изцяло и да бъдат сложени седалки на всички сектори, ще бъде издаден Акт 16 само на сектор “А” и трибуна “Изток”, заяви Гиздаков.

Това определено е шокираща новина, като от Обединени фракции Бултрас разпространиха и още много смущаващи кадри и информации.

Ето и част от интересните неща, които бяха споделени на пресконференцията:

– Настояваме категорично отпуснатите 12 милиона лева от Община Пловдив да бъдат насочени изцяло към цялостното покриване на стадион “Христо Ботев”.

– Една от важните ни цели е качественото строителство на “Колежа”. Вижда се, че липсва какъвто и да е контрол. Няма човек, който в момента може да приеме това строителство в сегашния му вид.

– Искаме повече прозрачност от страна на Общината относно документацията, защото явно ни правят на глупаци.

– В момента качеството на строителството сами може да видите, че не е добро от кадрите, които бяха пуснати и които ще ви предоставим. Мазилката се разпада, а също така има и течове.

– Последната ни цел е Община Пловдив да осигури нужните средства за цялостното довършване на “Колежа”. Очакваме в най-кратък срок от Общината да обявят как смятат да осигурят тези средства.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker