бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Школата на Локомотив утвърди нов вътрешен правилник

Административното ръководство на ДЮШ утвърди вътрешен правилник и от тази седмица юноши, треньори и дори родители ще следват нови правила, пише Lportala.net.

Правилникът е разделен на девет тематични категории, включително правила свързани с реда и дисциплината в съблекалните, отговорниците, отговарящи за чистотата и поддръжката им. Разделите обхващат още правила, по време на тренировки, официални мачове и пътуване.

Текстовете са окачени във всяка съблекалня, като всеки заинтересован може да поиска копие за лично ползване.

Специално внимание се обръща и на родителите, които не трябва да забравят, че децата им тренират за свое удоволствие, а не за тяхно. Майките и бащите трябва да насочат вниманието си към старанието на децата, а не към победите, да ги насърчават да спазват правилата и да аплодират добрата игра на всеки отбор или състезател, било то и противников. Родителите трябва да дават пример, уважавайки решенията на съдиите, да се въздържат от даването на съвети от спортно-техническо естество, като при необходимост може да бъдат помолени от треньорите да напуснат тренировъчното занимание. Близките на децата са призовани да следят и насърчават спазването на правилния спортен режим, да служат за пример с въздържанието си от обиди и насърчаването към физическа саморазправа. Новият правилник е категоричен, че треньорите в школа отговарят за решението си единствено и само пред преките си ръководители и всеки нерегламентиран контакт с тях е забранен.

Ето и най-важните и интересни точки от общо 83 в новоутвърдения правилник.

1.1. Помнете, че на стадиона и извън него – вие представлявате Локомотив (Пловдив), неговата емблема, история и традиции, общество и фенове. Отнасяте се към него така, както бихте искали той да се отнася с вас. Не забравяйте отговорностите и задълженията си към него.
1.5. Спортът е синоним на ред и дисциплина. Не го забравяйте, както на терена, така и извън него.
2.6. Всички състезатели съдействат на отговорниците за спазването на реда и чистотата в съблекалнята.
2.11. Забранява се съхранението на дрехи, обувки и други лични вещи, извън указаното за тренировка време.
4.5. Всички състезатели да се явяват в приличен външен вид, с премахнати остри и опасни предмети, застрашаващи здравето им и това на останалите участници в тренировката. Забранява се употребата, на дъвки, бонбони и пр., по време на заниманието.
4.9. Освен добри футболисти, бъдете и добри ученици. Слабият успех в училище не се толерира.
5.5. Да се спазват наставленията единствено и само на треньорите на съответния отбор. Да се игнорират указания на външни лица, родители и зрители.
6.1. Спазвайте добра дисциплина, ред и чистота по време на пътуване. Шофьорът, треньорът и водачите на групата носят отговорност за здравето и живота ви. Съдействайте им.
6.4. Всички треньори и състезатели са длъжни да пътуват в еднакво клубна облекло.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>> 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker