ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Школата на Локомотив влезе в зала Оптимум

С настъпването на първите зимни дни, цялата детско-юношеска школа на Локомотив ще се подготвя на закрито в зала “Оптимум”, намираща се до “Мебелна къща”, в близост до спортен комплекс “Локомотив”.
Повечето възрасти ще се подготвят от декември до февруари по стриктен график, като по настояване на треньорите, изключения ще се правят при най-големите възрасти и при благоприятни условия, позволяващи тренировки на Лаута.
Най-специфичен е графикът на най-малките, които съвместяват футболните тренировки с училище, занимания и възможността на родители или близки да ги съпровождат до спортната площадка.
Групите на набор 2003 ще ползва “Оптимум” всеки понеделник и петък от 17.00 ч., а в събота и неделя – съответно в 8.00 и 9.00 ч. За повече информация – старши-треньорът Иван Терзийски.
Групите на набор 2004 е тренират на закрито всеки делничен ден от 9.00 и 15.00 ч., след предварителна заявка при старши-треньорът Апостол Костадинов.
Групите на набор 2005 ще тренират веднъж седмично, като ще ползват часовете във вторник от 17.00 ч. и в четвъртък от 16.00 ч. Треньор отново е Иван Терзийски.
Най-малките от набор 2006-та дават заявките си на старши-треньорът Красимир Димитров за дните вторник и четвъртък от 16.00 ч. или занимания в събота и неделя от 9.00 ч. Заради четвъртфиналния мач от турнира за купата на БФС при юношите старша възраст обаче, тази събота, тренировка в събота няма да се провежда.

Снимка: lportala.net

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker