Локомотив ПловдивФутбол

Шеф на Локо (Пд): Не ни вкарвайте интриги, нека привържениците да понапълнят стадиона

Ръководството на Локомотив реагира остро срещу тиражираните в електронни медии писания за финансова криза в клуба и бунт на играчите.

“Не вкарвайте интриги в клуба. Както навсякъде, и при нас положението с парите е трудно, но се справяме. Не дължим пари на играчите”, заяви Деан Колев от Сдружение Бъдеще за Локомотив, за “Гонг”.

“Срещата с играчите бе продиктувана от предстоящите два мача на тима – последователните домакинства на Марек и Черно море. Ние не сме крили никога, че финансовото положение не ни е добро, но дотук винаги сме си изпълнявали задълженията към футболистите. Заявихме им,че ще получат премии при две победи в предстоящите два двубоя. Не ни е лесно. Проектът ни обаче се развива. Това се вижда и от резултатите, както на представителния отбор, така и на тимовете от школата.

Чух,че и Коко Динев имал желание да помага финансово. Никой от нас не знае за това му желание. Може би вие знаете? Не вярвам. Продължаваме да търсим финансово обезпечаване на клуба. Вярваме,че футболистите разбират състоянието на клуба и ще продължават да се раздават на терена. Иска ни се и привържениците да понапълнят трибуните за предстоящите ни домакински срещи.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker