ЛокомотивТопФутбол

Шеф в Локо (Пд): Строежът на трибуните върви в нормален ритъм, нямаме финансови проблеми

Членът на УС на Локомотив Пловдив Румен Руйчев коментира пред „Тема Спорт“ последните събития около тима. Той заедно с друг от УС – Лъчезар Димитров, осъществяват оперативната власт на „Лаута“ след оттеглянето на Христо Крушарски. Новият старши треньор Александър Томаш започна с нулево равенство срещу Арда начело на черно-белите.

„Нека да мине малко време, да видим каква е ситуацията. Да се организираме. Да се натрупат малко впечатления от работата на новия треньор. Той трябва да се напасне към отбора, играчите към него. Да се опита да си въведе неговите правила и методики“, сподели Руйчев.
„Вдигаме нивото. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с плащанията си е в нормалните рамки“, добави шефът в Локо Пд.
„Строежът на трибуните върви в нормален ритъм. Няма да имаме проблеми, ако се класираме пак за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на „Лаута“, въпреки строежа.
Както и в предишни години, от УЕФА искат и втори стадион, така че сме заявили и „Васил Левски“ в София. Така си е по регламент“, сподели още Румен Руйчев. Той изрази надежда, че в четвъртък в домакинството срещу Берое Локомотив Пловдив вече ще запише първа победа под ръководството на Александър Томаш.
„Трябва вече да бием“, завърши членът на Управителния съвет на смърфовете.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg