Ботев ПловдивФутбол

Шефът на съдиите на БФС поднесе извиненията си на Ботев (Пд)

Председателят на Съдийската комисия на БФС Петър Петров реши да поднесе извиненията си на още пет клуба заради грешки на реферите в последните мачове от сезона, след като някои от тях се разсърдиха, че подобно отношение е демонстрирал само за ЦСКА-София.

“Извиних се, защото това е европейско поведение. Но какво ни беше върнато отсреща? “Всички съдии са безсрамници”. Затова сега се извинявам на Лудогорец, на Етър, на Ботев (Пловдив), на Черно море и специално на Верея, тъй като Илиан Илиев няколко пъти настоява за това.

Грешките са част от играта. Обръщам се с послание към всички клубове – едно от правилата на футбола е, че футболна среща не може да започне без съдии и не може да завърши. Съдиите ги има създаването на футболната игра и ще ги има. Пожелавам им да са смели, да са личности и да бъдат безпристрастни. Както съдиите, така аз и съдийската комисия допускаме грешки. Може би при изготвянето на ранглистите, може би налагането на наказанията. Благодаря на медиите за това, че са коректив. В повечето случаи са прави да ни критикуват.

Момчетата не са безсрамници, те са личности, характери. Ние сме хора, като всички вас. Не може да бъдат смачкани, бъдете малко по снизходителни. Това е бъдещето на съдийството у нас, това са нашите съдии. Извънземни няма откъде да дойдат.

Надявам се, че през пролетта съдиите ще се представят по-добре и най-много се надявам, че няма да предрешим първенството,” завърши Петър Петров по време на връчването на ежегодните награди на Асоциацията на българските съдии.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker