бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболИз градаМарица - жениПловдивчани

Шампионките от Марица ще раздават автографи тази събота

Всички привърженици на волейболен клуб Марица (Пловдив) са поканени на среща с шампионките в спортен бар efbet в Града под тепетата, пише официалният сайт на клуба!

Освен с шампионската титла на страната, Жълто-сините наскоро триумфираха и с трофея от турнира за Купа България, чийто генерален спонсор бе именно efbet.

Освен че ще могат да се запознаят със златните момичета и да получат автографи от тях, феновете ще участват и в томбола с безплатни бонуси за игра в еfbet.com на стойност 50 лева. Домакините на тази интригуваща среща са подготвили и изненади с предметни награди.


Датата е 20 май, началният час е 19:30 б.в., а адресът на спортен бар efbet в Пловдив е улица Княз Александър I №42 (бившето кино Балкан в центъра).

Предишната вечер, на 19 май от 21:00 б.в. в друг пловдивски спортен бар, No Sense, капитанката на Марица Радосвета Тенева пък ще подари свой екип с автограф, който ще се нареди в експозицията на заведението сред екипи на други именити клубове от света на спорта.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker