БотевЛегендиФутбол

Чико: Настроението е минорно, но съм оптимист

Живата легенда на „канарчетата“ Динко Дерменджиев – Чико коментира ситуацията в клуба и изяви оптимизъм за бъдещето на отбора.

„Малко ми е тъжно, защото предишните събирания бяха с много аудитория, радост и веселба. Сега настроението е минорно, няма ги футболистите, няма и много фенове. Нормално е, на всички им е тъжно. Винаги съм бил оптимист и винаги съм вярвал в бъдещето на Ботев.

Това минало на клуба не може да изчезне, не може да се забрави. Ще дойдат по-добри мигове. Въпросът е да се създаде една добра организация, критиките да бъдат градивни, да няма плюене, защото това създава напрежение.

Хора, които не обичат Ботев пускат фитили с цел да създадат неблагоприятна обстановка. не можем да избягаме от това. Истинските ботевисти трябва да съхраним треньорите и футболистите, каза още Чико. Твърдо заставам за треньорите Николай Киров и Иван Кочев, стига чужденци, каза още легендата на жълто-черните“, каза Чико за в-к Марица.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker