Ботев ПловдивФутбол

Чандъров: Не съм мазохист

Румен Чандъров сподели мнението си след оттеглянето му като собственик на Ботев Пловдив. Той заяви, че оттеглянето му ще бъде постепенно:

“Ще се изтеглим поетапно, за да може да се организират феновете. Да сложат подходящ треньор, играчи, всичко… Структурата да си оправят”.

“Няма никакво значение дали атаката към Николай Митов е предварително организирана или спонтанна.

Факт е, че 20-30 човека са гласа на феновете и феновете си ги слушат… Какво да говоря повече?

Да правят такива простотии пред хората… Факт е, че не ги арестуваха. Защо не викнаха полиция? Казах им на тези хора (феновете) – оставете ни да работим.

Няма да търсите чудеса 2 години и тогава ще инвестираме в отбора. Те от втория ден ни подкараха – с транспаранти, с ултиматуми”, заяви Чандъров пред Меридиан мач.

“Казах им, че на Нова година ще им кажа за стадиона, а те след един месец пак почнаха. То пък бива, бива, ама аз не съм мазохист.

Имах само едно условие – феновете да не вкарват напрежение, да не се занимават с нас. Обещаха и го изпълниха, но с обратен знак.

За мен в този клуб има страхотен потенциал, но човек се замисля какво е по-добре. И само искат.

Извинявайте, но не съм отишъл там да ми искат, а да дам нещо от себе си и го давам. На мен ми е обидно някой постоянно да ми казва нещо, че иска и аз да се чувствам все едно съм длъжен на някого”.

“Затова давам акциите на феновете. Те на мен ми се извиняват, а няма защо.

Те опетниха клуба, а аз постъпих както всеки уважаващ себе си човек. Достатъчно време търпях.

Едно условие им поставих – не се извинявайте на мен, а на Николай Митов и Мариян Христов. Те си изкарва прехраната с това нещо, а вие им лепнахте петно.

Даже им предложих с обръщение да им се помолят, да им дадат втори шанс. Дали ще приемат вече не знам, но те не го направиха.

20-30 лумпени са гласът на феновете на Ботев. Щом останалата част позволява това нещо, значи аз нямам никой зад гърба си. Това е реалната ситуация”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker