Ботев ПловдивФутбол

Чандъров много остър: Бултрасите не се поучиха от Локо (Пд), не може портиера или някой друг да ми казва какво да правя!

Бившият вече собственик на Ботев (Пд) Румен Чандъров даде поредния си коментар за случилото се само преди десетина дни в клуба – изгонването на Николай Митов от поста старши треньор и оттеглянето на двамата собственици.

Ето какво каза Чандъров пред телевизия Диема:

“Когато искаш да правиш бизнес…Това беше опитът на Локомотив (Пд). Наистина имах големи планове. Ако няма спокойствие…Смисъл, не портиера или някой да ми казва какво да правя”.

“Събрах ги хората, казах им какво ще правя. Приематели го или не. Последните събития са капката, която преля чашата. В последните месеци те постоянно излизаха с декларации, с писма срещу мен. Не може някой да ме кара да се чувствам длъжен. В крайна сметка това е един проект”.

“Този спорт е за феновете. Ако всичко е постоянно с недовереие, какъв е смисълът. Те непрекъснато изпитват недоверие. Аз, в крайна сметка, давам пари. На фена мястото му е там – купуваш си билет, купуваш си артикули, викаш, псуваш понякога, но не може да казваш какво да става в клуба”.

“Те не се поучиха от Локомотив (Пд) – те бяха собственици. Ето сега да ги видим и тях – нека бъдат собственици”.

“За мен манталитът не ни е наред. Ние намираме на всеки кусура. Българинът е такъв, че винаги нещо да се заяде”.

Подобни

Един Коментар

  1. Ако искаш да правиш бизнес наистина, уволняваш портиера и слагаш друг… ако си дошъл, за да отбиеш номера или по нареждане на някой, си биеш шута, както и направи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker