Локомотив ПловдивФутбол

Цял отбор футболисти дойде на “Лаута”

Цял отбор от нови футболисти дойде на проби в Локомотив, разбра екипът на TribunaPlovdiv.bg.

Новодошлите състезатели, 12 души, ще бъдат пробвани от спортно техническия щаб в следващите дни, както и в сряда, когато се очаква Бруно Акрапович да организира учебна игра.

На “Лаута” се очаква да бъде направена мащабна селекция след незадоволителния първи дял от шампионата за “черно-белите”.

Подобни

9 Коментара

  1. Стига глупости! Футболистите били некадърни. Ако всички футболисти, които изгонихме се съберат в един отбор и спокойно ще са в тройката. Камбуров, Карагерен, Райнов, Виданов, Кики, Серджо, Мартинович…

  2. Тоя отбор го разби големия”специалист” Ераносян, до голяма степен неадекватното ръководство Чаво и Крушарски.

  3. Никога не сме имали толкова некадърни футболисти.От 2г отборът е в безтегловност! Не ги ли гледате, че те нито могат да си подадат топката, нито да я задържат.За какво ни са? Станахме за смях с настоящите, затова е дошъл момента да се прави нов отбор! Дано Бруно се справи със селекцията защото неговите колеги преди него не успяха!

  4. Нормално, през лятото онези двамата герои В В и Ч, Ц нищо не свършиха събраха баберика , Сега по трудно се прави селекция .Но разчитаме на Брунко да намери подходящите футболисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker