Локомотив ПловдивФутбол

ЦСКА ще надцаква Левски за Диего

ЦСКА ще влезе в битка с големия си съперник Левски за привличането на ле­вия бек Диего Фераресо, пише “Меридиан мач”. В момента бра­зилецът е свободен агент, след като раз­трогна с Локо (Пд).

По принцип от „Герена” искат Диего от няколко месеца, но двете страни все още не са седнали на масата за прего­вори, което не се ха­ресва на футболис­та. Това е достигна­ло до „Армията” и от ЦСКА веднага са задействали своите връзки, за да успеят да си осигурят услу­гите на бразилеца. Първи избор за нов ляв бек на Стойчо Младенов бе Михаил Венков, когото треньорът познава добре от съвместния им престой при „чер­вените”. Той обаче има още година до­говор с Черно море и въпреки силното желание на ЦСКА да го вземе босове- те на „моряците от­казаха да го пуснат.

Така реално „армей­ците” останаха само с един ляв бек – ис­панския младок Бриан Ереро, който все още няма официален мач за ЦСКА. Титулярят на тази позиция Жереми Фо-Поре отказа да поднови своя до­говор и ще търси късмета си в чужби­на. Голям плюс за Ди­его е, че има бъл­гарски паспорт и ня­ма да заема квота за чужденец извън ЕС.

Меридиан мач

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker