бетано най-добър сайт за слот игри
Първа ЛигаЦСКА София

ЦСКА прави бомбастичен трансфер!

Ръководството на ЦСКА e обнадеждено от силния финал на есенния полусезон и вече обмисля селекцията си през зимата, с която да атакува титлата. “Червените” са начело в класирането с аванс от 5 точки пред шампиона Лудогорец, но и два мача повече от разградчани.

Старши треньорът Саша Илич е набелязал няколко потенциални попълнения, с които се водят преговори. Сред тях изпъква името на бразилското крило Клейтон Силвейра, твърди “Спортал”. Именно той е най-близо до подпис с тима от “Българска армия”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Високият 173 см Клейтон е роден в Рио де Жанейро на 23 октомври 1995 година. Играе основно по десния фланг на атаката, но може да действа и отляво и като втори нападател. Силният му крак е десният. Отличава се с добра скорост и отлична техника.
Клейтон е юноша на Фигуерензе, като дебютира за мъжкия отбор през 2012 година. През 2014-а помага на тима да спечели шампионата Катаринензе, а през следващата година вдига същия трофей, но към него добавя и индивидуалната награда за най-добър нападател.
През 2016 година крилото преминава в Атлетико МГ, който плаща 3 млн. евро за 50% от правата му. За гранда от Бело Оризонте вкарва общо 9 гола. Следващият му клуб е Коринтианс, където играе под наем. Има периоди като преотстъпен и в Баия и Васко да Гама. С Коринтианс и Баия печели още две щатски титли.

През есента на 2020 година Клейтон подписва с Динамо (Киев). Престоят му в украинския колос е кратък, но завършва с дубъл. След това фланговият нападател се връща в родината си и парафира с втородивизионния КСА.

bet365
Бразилецът има във визитката си и мачове за олимпийския отбор на Бразилия. През 2015 година той е част от състава, който стига до бронзовите медали на Панамериканските игри. Клейтон вкарва 4 гола в 5 срещи и става втори най-добър реализатор на турнира. В този период цената на крилото е около 5 млн. евро.
По информацията се казва още, че ЦСКА са искали Клейтон още преди две години, но тогава офертата на Динамо (Киев) се е оказала по-добра. В момента той е свободен агент и няма пречки да стане поредният южноамериканец в състава на “червените”.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker