бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

ЦСКА победи БотевU19 с 1:2

Ботев загуби с 1:2 от ЦСКА в мач от 12-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на централния терен на базата на “канарчетата” в Коматево и бе изгледан от около 100 зрители.

Срещата бе изключително нервна, като преобладаваха здравите единоборства, за сметка на техничните отигравания. В 5-ата минута удар на Красимир Здравков бе спасен от стража на “армейците”. Малко по-късно възпитаниците на Костадин Видолов направиха сериозно меле пред вратата на “червените”, но за късмет на гостите топката мина покрай вратата. В 20-ата минута Христо Янчев стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на “червените” се намеси отлично и изби. 4 минути по-късно гостите поведоха, след като топката бе центрирана в наказателното поле на Ботев, “жълто-черната” отбрана сбърка и футболист на гостите вкара топката в глава за 0:1.

В 27-ата минута игралият като ляв бек Мартин Здравчев направи отличен пробив и стреля силно, но топката мина на сантиметри покрай десния страничен стълб на вратата. В 40-ата минута резултатът бе изравнен. “Жълто-черните” направиха атака по десния фланг, топката стигна до Даниел Спасов, който стреля, топката се насочи към вратата и защитник в “червено” я изби от въздуха, но главният съдия посочи центъра – 1:1.

Втората част се водеше основно в половината на гостите, но като цяло “жълто-черните” не стигаха до чисти голови положения. В 60-ата минута гостите поведоха, след нова грешка в отбраната на Ботев. Защитник на “канарчетата” изби топката напред, но тя се удари в тялото на негов съотборник и попадна в играч в “червено”, който остана сам срещу Мартин Димитров и вкара за 1:2. В 80-ата минута капитанът Валентин Томов изпълни добре свободен удар, но вратарят на гостите спаси. Малко по-късно играч на софиянци показа сериозни театрални умения, след като симулира фаул без топка срещу себе си, за което главният съдия му показа заслужен жълт картон. До края на двубоя ботевистите пробваха няколко атаки, но така и не успяха да стигнат до чисто положение.

academy.botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker