Ботев ПловдивФутбол

Цветан Василев: Ботев иска най-доброто за Неделев, Павлов повече няма да работи в клуба

Сагата около звездата на “Ботев” (Пловдив) Тодор Неделев доведе до уволнение, твърди вестник Преса. Босът на тима Цветан Василев заяви, че Андрей Павлов повече няма да работи в тима, защото мъти главата на таланта. Mладата звезда на “жълто-черните” пътува без разрешение до Австрия, за да се запознае с условията в Ред Бул Залцбург.

“Някои хора размътиха главата на момчето. Визирам откривателя му Андрей Павлов и неговите родители, които така и не повярваха, че в “Ботев” искаме само най-доброто за тяхното дете. Ден след пътуването на Тодор до Австрия пристигна предложение от Залцбург, но то не бе прието. Бих приел офертата по-скоро като извинителна, тъй като от Ред Бул очевидно усетиха, че не са действали коректно”, коментира Цветан Василев пред “Преса” и допълни, че Павлов повече няма да бъде на работа в клуба. Откривателят на Неделев притежава и 25% от правата му.

Оферти през лятото към Неделев е имало от Турция и Русия, но заради по-доброто бъдеще на играча те са били отхвърлени, въпреки че са били по-изгодни финансово за “Ботев”. В момента двете реални оферти за национала са от Сошо и Майнц.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker