ЛокомотивТопТрибуна Пловдив TVФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

ГЛЕДАЙ: Христо Крушарски се оттегли от Локомотив (Пловдив): Оставам фен на тима, новите хора са финансова група!

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се оттегли от тима, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Новината съобщи лично той след края на двубоя с ЦСКА-София, който „черно-белите“ спечелиха с 2:0.
“Локомотив е влак без спирачки. Радвам се, че тази вечер завърши така. Съобщавам ви новината, която очаквахте всички. Започах Локомотив с победа и си тръгвам с вдигнато чело. Доведох хора, които са с възможности. Те се допитват до мен, имат си приказката, но аз трябва да си гоня моите задачи. Нямам друг освен мен.

Аз ще продължа да съм тук, но ще се опитам да направя нещо и за българския футбол. Ще се виждаме често, но искам да сте живи и здрави и обективни в играта. Моето решение е от май месец, но не бях подсигурил нещата. Не оставям аз нещата ей така, просто се договаряхме до момента с моите хора. Те ще продължат каузата.

Няма нищо страшно, че си тръгвам. Стадиона няма да го затворим. Той можеше да се затвори когато дойдох преди седем години. Дано обаче вашата общност и Община да седне и да се замисли за такива като мен, които си харчат парите. Защото те така и не помогнаха. Така и не казаха дай да направим нещо, да помогнем на този клуб. Ние си плащаме всичко като попове.

Базата в Тракия ще се построи. Аз инвестирах 500 хиляди лева, очаквах да станат нещата, но тази пандемия ни разказа играта.

Няма разочарование. Не се разочаровам от своите действия, защото аз съм виновен за много неща тук. Аз съм виновен за три купи, това за мен е радост. Такава тръпка не съм имал през живота си.

Сега трябва да се създават кадри. Това посъветвах новото ръководство. Тези, които идват отвън идват за едни пари и това е. От следващата година ще има много нови момчета на терена, а като се направи базата ще стане още по-добре.

Аз си говорих с новите хора на темата за Христо Колев. Ние не сме дървени кратуни, говорихме и си и ще си говорим, за да изберем най-доброто. Оттеглям се изцяло, оставам фен на Локомотив. Новите хора са тези, които помагаха до момента.

Те са финансова група, имат идеи, аз ще им помагам със съвети и с работа. „, заяви Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

ОЧАКВАЙТЕ ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ ДО СЕКУНДИ В САЙТА НИ!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg