бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Христо Крушарски: Ще има разследване! Треньорът остава

Христо Крушарски, е дал интервю пред 7 дни спорт, в което е споделил мнението си за случващото се в клуба и загубата с 2:3 от Пирин:

“Аз съм малко като баба Ванга! Имам девето чувство и всеки мач на Локомотив мога да кажа как ще завърши преди да е започнал.

Преди мача с Пирин споделих с приятел от Стара Загора, че ще ги подценим и ще загубим. Така и стана.

Тези момчета са се наживели. Някои от тях, не говоря за хората, които са професионалисти, защото има и такива.

Но част от футболистите се надценяват. На някои от тях още вчера съм им казал, че няма кой да ги търпи. Тези, които постоянно мълчат, са гузни.

Човек оправдания не може да търси след такъв резил.

Аз спрях един месец да коментирам. Да сте ме чули някъде да кажа нещо за футбол?

Исках да не преча, да не се съобразяват с моите изказвания, защото аз съм малко вулгарен от време на време и се заигравам. Някои ме разбират, други си четат нещата по свой начин.

Примерно, че ще вляза да играя… Представяте ли си го? Няма какво да търсим под вола теле. Всичко е ясно. Тези момчета се надценяват.

Те повеждат с 2:0 и започват да си мислят, че са герои на социалистическия труд (Говори за мача загубен от Славия с 5:2). Казах им в прав текст – който иска да играе в Локомотив, е длъжен в рамките на 17 дни да ми каже и ще играе, но не Ганкиното, както досега, а ще играе футбол.

Аз съм казал, не искам да бием във всеки мач. Можеш да паднеш, ама да паднеш геройски и да си показал игра.

Илиан Илиев ще го държа и ще направи отбор. Той е показал, че може да направи нещо. Ако някой се опитва да подлива вода, просто няма как да стане.

Аз казах на Илиан в прав текст, че държа той да остане. Отговори, че ако загуби още един мач ще си тръгне. Няма да му разреша.

С него имам уговорка да направим отбор. И чак когато видя, че това не става, тогава ще седнем и ще се разберем. Ще се измъчим до Нова година и ще си направим нова селекция. Ще си платя като поп, както съм си плащал досега.

На всички футболисти съм казал още първия ден: Ако разбера, че някой играе черно тото или прави нещо друго нередно, аз съм първият човек, който ще му отреже главата.

Който и да е той. Играчите трябва да бъдат сигурни, че аз ще направя разследване. Не съм го правил досега, но ще го направя.

Почвам да се замислям вече, макар че дълбоко се съмнявам. В Локомотив има поне три динени кори (хора, които подливат вода на спортно-техническото ръководство).

Оценки на играчите няма да поставям. Тя е поставена от трибуните. Оценката е една – колко са пълни трибуните.

За публика като нашата всички могат да мечтаят. Ще направя във вторник среща с тях, но ще го кажа и сега.

Призовавам феновете, правя билета 1 лев, да напълним стадиона и с мълчание да покажем, че сме там и искаме спектакъл, а не интриги.”, добави още благодетелят на Локомотив (ПД).

Подобни

Един Коментар

  1. tezi ako produljavat da se ebavat s nas shte se sujelqvat i tova shte im nai golqmata gre6ka …NQMA DA POZVOLIM DA PETNITE IMETO NA LOKOMOTIV I EMBLEMATA NI .. GUBETE OK NO KATO MUJE A NE KATO PUTKI … POLOVINIQ GRAD VI OBI4A IZTURPQHME KAKVO LI NE PREZ GODINITE DOIDE EDIN 4OVEK KOITO PODURJA OTBORA A VIE SE EBAVATE I S NEGO … NQMAT NIKAKVI FIANNSOVI PROBLEMI A IGRAETE KATO JENI4KI NAVSQKADE MOJ DRUGADE NO NE I V LOKOMOTIV ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker