Локомотив ПловдивФутбол

Христо Крушарски само пред TribunaPlovdiv.bg: Аз съм локомотивец и няма да оставя клуба, не знам кой е Бенедето Манчини

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори ексклузивно само и единствено пред TribunaPlovdiv.bg по горещата тема със собствеността на “черно-белите”.

Както е известно, днес следобед нашата медия получи покана да присъства на официална пресконференция, на която в четвъртък италианският бизнесмен Бенедето Манчини ще изяви желанието си да закупи клуба. Повече затова може да видите ТУК.

“Не го познавам този човек и не съм водил разговор с него. Бих му пожелал да е добре дошъл, ако е със сериозни намерения, но нека преди това да говори с мен. Всеки, който има желание да закупи голям отбор, какъвто е Локомотив, то би трябвало първо да говори с човека, който е собственик на дадения отбор.

Със сигурност тези хора, които правят тези неща, ми имат телефоните, така че защо не са ми звъннали, може да се запитате и сами. Без разговор с мен, нищо няма да стане, в това трябва да сте сигурни.

Аз съм похарчил една камара пари и ще продължа да го правя, защото този клуб ми е на сърцето. Вече над шест милиона са инвестирани в клуба, а и нека не забравяме, че това, което съм започнал, ще го довърша.

Готов съм  да дойде друг човек, който да помага. Колективен играч съм и винаги съм казвал, че всеки е добре дошъл, стига да е с правилните намерения“, започна той.

“В момента няма официално предложение до ръководството, до клуба Локомотив. По тази логика сега чрез медиите може да закупувам космическата станция в Русия?!  Всичко около това съобщение, което сте получили, е малко слагане на каруцата пред коня.

Но нека пак да го кажа, за да е ясно. Ако някой има истински намерения, то трябва първо да се свърже с човека, който е собственик, а след това да се дават пресконференции.

Ще разговаряме, но аз няма да оставя нещо, което съм създал до момента и нещо, което искам да продължавам да градя. Аз съм твърдо казал, че ще остана в Локомотив, защото съм по-локомотивец от тези, които искат да управляват без пари. Това, че съм от Говедарци, не значи, че не мога да бъда локомотивец.

И да встъпи в управлението на клуба този човек, нека не забравяме, че аз съм този, които ще контролира златната акция”, завърши Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

Ето какво каза Кузман Маринков пред TribunaPlovdiv.bg за евентуалните нови собстеници на Локомотив (Пд)

Ето какво каза Кузман Маринков пред TribunaPlovdiv.bg за евентуалните нови собстеници на Локомотив (Пд)

Ето какво каза Кузман Маринков пред TribunaPlovdiv.bg за евентуалните нови собстеници на Локомотив (Пд)

Подобни

4 Коментара

  1. Това с този италианец ще излезе поредната провокация и нищо повече!
    Няма как някой да излиза да обявява, че иска да купува нещо, без да е разговарял със собственика!
    В случая става въпрос за футболен клуб, който ако иска да закупи е нужен одит, сериозни разговори и чак тогава евентуално да се говори за закупуване!!!
    От този няма да излезе нищо и утре всички ще се уверят в това!

  2. Според мен всеки, който иска да помага/рекламира е добре дошъл, ако пък има сериозни намерения и изкара голяма сума за закупуване на акциите от г-н Крушарски, ако двете страни са доволни – да си стиснат ръцете. Малко като партенка ми се вижда тая новина, при положение, че никой официално не е направил запитване към ръководството…

  3. Прави базата преди всичко,Крушо.С тези футболисти тази година и без това сме нула сезон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker