Локомотив ПловдивТопФутбол

Христо Крушарски: Наточили сме се здраво за тая втора Купа, джобът ми не е достигнал до там, за да сме шампиони!

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново направи изказване в типичния си стил. Босът на “смърфовете” обяви, че пловдивчани са се “наточили здраво” за Купата на България. Той добави, че джобът му не е достигнал до там, че “черно-белите” да се преборят с Лудогорец за шампионската титла.

“След възстановяването на първенството, се знаеше, че ние сме един от претендентите за Купата. Доволен съм от резултата срещу Левски. Трябваше да им вкараме поне някой гол, за да затвърдим това, което очаквахме. Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Защо трябва да говорим само за пари!?

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Демокрацията е криворазбрана във футбола. 4 млн лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд). Това даже е много за българския футбол. Време е да влезем в час на класния малко! Само с вдигане на заплати и бонуси, няма да стигнем до никъде. Все още печатница за пари нямам.

tribunasofia

Предполагам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано намерят верния път. Обувките ми са вече на 10 години, така че не мисля да харча пари за нови! Бруно Акрапович помогна за решаването на казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пд).
Гонзо и Бруно се съобразяват с мен, не аз с тях. На външен вид изглеждам доста лекомислен, но в някои отношения като се покажа в Пловдив на стадиона, всички бягат, защото много съм викал. А аз не викам, просто така си говоря! Моят джоб не е достигнал до там, за да сме шампиони. До Лудогорец не мога да стигна, колкото и да ми се иска”, каза Крушарски пред колегите от “Топспорт”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker