Локомотив ПловдивФутбол

Христо Колев: Да бием Левски е предизвикателство

Христо Колев-Бащата от помощник треньор на Неделчо Матушев стана временен, а сега води любимия си Локомотив(Пд). В дебютния си мач на треньорската скамейка на „смърфовете“q Колев не остави шансове на силния отбор на Литекс като го победи с 2:0 и върна надеждите на пловдивския тим, че може да се измъкне от незавидната ситуация.

Христо Колев, известен с прякора си Бащата, говори пред Sportonline.bg за предстоящия шампионатен мач с Левски. Както и за начина на работа в отбора. За изкуството да се бият фаулове, както той го правеше като футболист по перфектен начин.

„“За нас да бием Левски ще бъде голямо предизвикателство. Така ще си дадем сметка дали успеха ни над Литекс е бил повече плод на случайност или вървим в правилна посока“, бяха първите думи на Христо Колев.

“ Разбира се,че ще дам шанс на вратаря Тодор Скорчев. Те ще бъдат в конкуренция с Данчо Господинов, което е хубаво за двамата и за отбора като цяло. Защото вратарският пост е изключително важен и един отбор винаги трябва да има двама добре подготвени вратари“, обяснява Колев.

„В тренировките сме се разбрали с футболистите да наблягаме повече на това, което ще правим по време на мачовете. Винаги съм държал на качеството на тренировките, а не на количеството“, заявява Колев.

„За изпълнението на фаулове  се учих от Христо Бонев. Надявам се да имам наследник при изпълнението на тези удари. Разбира се, че е хубаво някой да ти покаже тайната на изпълнение на тези удари както направи Христо Бонев с мен. Но за да ги изпълняваш добре трябват две неща – талант и много усърдие да се усъвършенства начина на биене на фауловете. За мен в България в момента най-добрият изпълнител на фаулове е Антон Карачанаков от ЦСКА. Изпълнява тези удари с голяма лекота и са станали негов специалитет“, убеден е Христо Колев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker