бетано най-добър сайт за слот игри
НационалиФутбол

Христо Бонев : В България още лежат на славата от 1994 година

“Много фактори доведоха до настоящото състояние на българския футбол. Най-успелите футболисти след смяната на покойния Иван Славков дойдоха на власт и понеже всички в България още лежат на славата от 94-а година, няма нищо сериозно в организацията и ръководството на българския футбол.” , заяви почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев, пред БНТ.

“Много хора казват, че Лудогорец е един от добрите отбори в Европа. Това всички го виждат и ние го знаем. Но Лудогорец с нищо не помага на родния футбол и националния отбор. Авторитет е, че играят в Шампионската лига и прославят България, но при тях най-добрите играчи, изключвайки вратаря (Владислав Стоянов), са чужденци. Българите играха последния мач с Малта от Лудогорец и видяхте какво се получи”, сподели Зума.

“Футболистите, които играят в момента, са едни средняци не само за Европа, но и в нашето първенство. Ако Ивелин Попов беше вкарал дузпата срещу Малта, щяхме да победим и хората от БФС щяха да си направят един банкет. Но когато дойде другият мач, пак ще цъфнем”, добави още легендата.

“Много години трябва да се върнем назад, за да намерим причините за сегашното състояние на българския футбол”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker