Първа ЛигаЦСКА София

Херо преди двубоя с ЦСКА: Не очаквам феърплей, има много съмнителни мачове

Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров Херо направи много любопитно изказване на пресконференцията преди визитата на неговия отбор на “Българска армия”.

“Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач, независимо срещу кого и къде играем. Мисля, че нашият отбор, ако играе това, което показа последните мачове, има своите шансове”, обясни треньорът. Херо бе категоричен, че Спартак в никакъв случай не излиза като обречен.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Напрежението е и в двата отбора, и при нас, и при тях. Естествено целите са различни, но напрежението остава еднакво за двата отбора, защото всеки си гони своите цели и търси максимума във всяка една среща”, каза още той. Според него отборът трябва да се опита да излезе от това напрежение. Димитров каза, че най-големите му притеснения са свързани с реализирането на гола.

tribunasofia

“Това е ахилесовата пета на нашия отбор. Ние играем добре, доминантен отбор сме в повечето срещи, създаваме много положения, но не можем да реализираме усилията и това се доказа в последната среща срещу Локомотив (София)”, обясни той.
bet365
“Досега не съм коментирал съдиите, надявам се всичко да бъде нормално и точно защото в края на краищата се решава съдбата на определени отбори, на определени футболисти, така че се надявам всичко да бъде коректно, сподели още той и допълни, че не коментира съдиите, защото не вижда никаква полза.
В отговор на въпрос очаква ли феърплей до края на първенството, Димитров каза, че не очаква, защото са се случили много съмнителни мачове.

“Аз знам доста неща, но не искам да ги коментирам, защото няма как да ги докажа. Не искам да ги коментирам, не очаквам и няма да има феърплей, това мога да го гарантирам на 100 процента”, заяви специалистът.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker