Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Херо: Невъзможно е да поема Ботев

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо нарече твърденията, че ще замести Мъри Стоилов начело на Ботев (Пловдив) “лъжи” и “измислици на журналист”.

“Аз да поема Ботев? Това е невъзможно”, категорично заяви Димитров пред вестник Марица. “Първо – към момента нищо не може да ме изкара от Бургас. Второ – миналото лято аз три пъти отказах на Ботев и не съм си променил мнението. Трето, но не далеч не най-маловажно – от пловдивските отбори аз симпатизирам на Локомотив. Никога не съм крил това и съм горд с това. Едни от най-хубавите ми победи в кариерата са двата успеха над Ботев в пловдивското дерби. Аз си оставам в Черноморец и моля да не ме набъркват като кандидат за Ботев.”

Спекулациите за евентуално напускане на Стоилов обаче не спират. Наставникът на Ботев (Пд) каза, че ще съобщи решението след реванша за Купата с Левски. “Сините” спечелиха първия двубой на “Герена” с 3:1, като оттогава се засилиха и мненията, че Мъри ще напуска “канарчетата”.

За вариант за наследник на Стоилов се споменава дори Ивайло Петев, който в момента постига страхотни успехи с АЕЛ (Лимасол).

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. велик си Херо,ето такива хора,като теб не могат да се подадът на парите на турците!браво!завинаги един от нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker