Ботев ПловдивФутбол

Херо на нова среща с Цветан Василев, Мъри също се присъедини. От клуба отказват коментар

Димитър Димитров – Херо и собственикът на Ботев Цветан Василев са на нова среща днес, разбра TribunaPlovdiv.bg. На срещата присъства и старши треньорът Станимир Стоилов.

Както вчера първи Ви съобщихме Херо беше на среща с Цветан Василев, а на въпросната среща се обсъждало бъдещето назначение на Димитров за спортен директор на Ботев.

Днес двамата отново имат среща, на която присъства и Мъри, който не замина с Ботев за Троян и ще се присъедини по-късно към отбора. Херо не води тренировката на Черноморец днес и утре очаква тима в София за важния мач със Славия.

Бургазлии ще пътуват утре в деня на мача за София.

На срещата се обсъжда бъдещето на двамата, като Цветан Василев иска Ботев да е готов със селекцията и лагера на тима. Вариантите за обсъждане са два, единият при триумф за Купата Ботев ще започне участие в евротурнирите в средата на юли, а при загуба тимът ще трябва да започне още в началото на юли.

Официалното назначение на Херо може стане факт веднага след финала за Купата на България.

TribunaPlovdiv.bg се свърза с хора от Черноморец, за да дадат малко повече яснота около бъдещето на Херо, но те отказаха коментар. Единственото, което се потвърди е, че той не е водил тренировката сутринта на отбора като по тяхна информация той е извън града, но не се наеха да твърдят, че е в София на среща със собственика на Ботев Цветан Василев и старши-треньора на отбора Станимир Стоилов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker