Локомотив ПловдивФутбол

Харуби разкри защо напуска Локомотив

Вратарят Ясин Ел Харуби напуска Локомотив (Пловдив), обяви самият той. “Къде ще продължи кариерата ми е един много интересен въпрос.

Когато имаш редица силни сезони, нормално е да имаш и периоди на несигурност, в какъвто съм в момента.” Това заяви мароканският вратар на Локомотив Пловдив, който отхвърли предложението за нов контракт и ще напусне “Лаута” в края на кампанията. “Сам отказах предложението да продължа контракта си с клуба, защото искам повече спокойствие и сигурност”, заяви той пред френското издание “Меркато 365”.

“Не обръщам внимание на информациите кой се интересува от мен. Имам време да проуча всички оферти. Със сигурност обаче завръщане във Франция е вариант, но това не зависи изцяло от мен. Определено искам да се върна във Франция, това е страната, в която израснах. Тук за първи път тренирах. Все още в сърцето ми е Гингам, защото дебютирах в този тим”, каза още Ясин ел Харуби.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker