Ботев ПловдивТопФутбол

Хаосът на “Колежа” продължава! Запорират сметката на Ботев (Пд) заради Николов?

Проблемният казус между Хебър Пазарджик и Ботев Пловдив продължава с пълна пара. В първия ден от новата седмица по сметката на пазарджиклии не е постъпила и стотинка от трансфера на Георги Николов на „Колежа през януари месец.

Известен факт е, че Хебър чака дължимата сума от 200 хиляди евро, а в допълнение и 20% неустойка (бел.ред – 40 хиляди евро в допълнение). По-рано пък се появиха информации, които гласяха, че Ботев се е разплатил по тази сделка, но в Пазарджик не са получили нищо.

Тимът от “Георги Бенковски” ще предприеме мерки, като ще изпратят запорно съобщение към банката на Ботев Пловдив, съобщава “Гонг”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Запорно съобщение е правен документ, издаден от съд или друга компетентна институция, който налага временна забрана или ограничение върху разпореждането с определени активи или средства на длъжник или трета страна.
Това обикновено се извършва в контекста на съдебен спор или вземане на дълг, където кредиторът иска да гарантира, че длъжникът не ще прехвърли или скрие активите си, докато делото не бъде решено или дългът не бъде изплатен.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker