Новини

Футбол от добри сърца в подкрепа на малкия Сиян от Пловдив

0 коментара 📁 Из града, Футбол 🕔10.февруари 2019
Футбол от добри сърца в подкрепа на малкия Сиян от Пловдив

Футболът никога не е бил само игра. Вчера следобед това доказаха десетки мъже, които участваха в благотворителен турнир в помощ на малкия Сиян от Пловдив. Надпреварата се проведе в новата зала “АТРИМ Арена”, чиито собственик предостави безвъзмездно ползването на футболните игрища.

В турнира участваха 12 отбора, а регламентът бе директни елиминации, като на финалнта фаза един от тимовете почиваше. В крайна сметка във финала премериха сили “Вип Дент” и “Цървена Звезда”, а по-опитният тим надделя.

Победители в турнира спокойно могат да се определят всички участници. Сумата, която се събра за малкия Сиян от инициативата, надхвърли 2000 лева.

Искам да кажа едно голямо благодаря на отборите който се включиха в благотворителния турнир в помощ на малкия Сиян Тенчев: “Амигос” ,”Кършиякастарс” ,”Криско” “1РПУПловдив”, “КанКрум”, “DreamTeam”, “ПластикЮнайтед”, “ЦървенаЗвезда”, “Куриоз” , “VIPDENT”, “Светците”, “МиланКоматево” – “АТРИМ АРЕНА” и специални благодарности на г-н Тодор Малинов и г-н Здравко Караджов за перфектното съдийство.”, заяви организаторът след турнира.

Сиян Валери Тенчев е ученик от втори клас при ОУ „Яне Сандански“ гр. Пловдив с диагноза – ахондроплазия. За да расте пълноценно Сиян има нужда от операция за удължаване на крайниците. Необходимата сума това да се случи е 18 000. лева.

Ако и вие имате желание да помогнете, можете да го направите на банковата сметка за дарение:

Уникредит Булбанк – АД, клон Пловдив,
IBAN: BG59UNCR70001522792211
BIC: UNCRBGSF
Сиян Валери Тенчев

 

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *