бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Футболът ни ще е по-нормален, ако “Левски” и ЦСКА са като Локомотив

Да ви прави впечатление как се държи този сезон една от най-буйните агитки в България – тази на “Локомотив” (Пловдив)? А да сте забелязали как се държат футболистите на този отбор? Или треньорите? Дори директорите? Какво е общото между всички тях ли? Те станаха други!

За всичките си домакински мачове “Локомотив” има само една глоба, но няма как да мине без нея. Защото какво е пловдивското дерби без пиротехника!?

Във всички останали срещи даже люспа не е полетяла към терена. Защо ли? Защото тези, които миналата пролет едва не запалиха Лаута в дербито с “Ботев”, сега са от другата страна. Всъщност са от двете страни и когато направят някоя щуротия, сами си я плащат. И тъй като парите са кът, намаля и ненужната агресия.

В същото време футболистите на “Локомотив” са най-коректните в „А” група! Това е отборът с най-малко получени картони. Дори фаворитът на съдиите “Лудогорец” е по-наказван от “черно-белите”.

И пак причината е същата. В тази криза, ако си дърводелец и можеш само да риташ, сам си плащаш. Ако си леке и само мърмориш – същото. Затова и колкото и да бе ощетен в някои срещи, отборът на “Локомотив” не надигна глас срещу съдиите. Единствено Мартин Камбуров си го позволи, но той е… Камбуров!

Дори големи уста като Зума и Атанас Узунов гледат да се занимават със своя двор, вместо да залагат на словесни престрелки. За треньорите да не говорим – нито Неделчо Матушев, нито Христо Колев след това са си позволявали такива волности на тъчлинията, че след това да се налага грешни пари да излизат от и без това празната клубна каса.
И то накрая какво излезе? Не стига, че “Локо” е народен и свободен, но същият този народ осъзна каква е цената на революцията.

Трябва да си по-дисциплиниран, по-отговорен към твоето, защото то е наистина твое. От което следва, че може би българският футбол ще стане далеч по-нормален, ако и други клубове станат повече народни като “Локомотив”, отколкото комисионерски като ЦСКА или “Левски”. Неслучайно софиянци всеки кръг нещо плащат на БФС! Докато на Лаута – чупиш-купиш.

“7 дни спорт”.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker