СпартакФутбол

Футболист на Спартак (Пд): Срам за всички градоначалници и всички хора, отговарящи за спорта в Пловдив

Един от футболистът на Спартак (Пд) Александър Драшков направи емоционална изказване, след като снощи се разбра, че мъжкият отбор на тима ще бъде разпуснат и няма да започне участието си в Трета лига.

Писмото на сърцатия защитник бе публикувано в страницата на Спартак във Фейсбук:

Shame for Bulgarian football, shame for Plovdiv! А сега на български: Срам за всички вас, градоначалници и всички хора, отговарящи за спорта в Пловдив.

69 ГОДИНИ! Точно толкова години ще навърши този отбор след 3 месеца, какъв подарък само, не мислите ли? Нямам думи освен да ВИ БЛАГОДАРЯ на всички, които не направихте нищо този отбор да просъществува, макар и без нито една стотинка за футболистите!

Благодаря на моите съотборници за прекараното време в отбора и се надявам някой ден отново да се съберем и отново под емблемата на отбора, който ни даде много, макар и с доста премеждия и проблеми.

Благодаря ви, момчета, благодаря и на Манол Георгиев – човекът, който ми даде невероятната възможност да продължа моето развитие в мъжкия футбол и човекът, който ме изгради като футболист.

Благодаря ви за това, че винаги се опитвахте да ми покажете пътя към моето лично развитие, макар и доста често да си мислех, че грешите. Осъзнах, че всъщност всичко е било за мое добро.

Огромно БЛАГОДАРЯ на всичките ми съотборници през времето ми в този ВЕЛИК клуб, както и на треньора. Благодаря ви, момчета, казвам ДОВИЖДАНЕ, а не СБОГОМ, защото наистина се надявам някой ден отново да заиграем заедно под името на СПАРТАК ПЛОВДИВ!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker