Ботев ПловдивФутбол

Фо-Поре близо до Ботев

Френският краен бранител Жереми Фо-Поре е все по-близо до преминаване в Ботев, научи TribunaPlovdiv.bg. Фо-Поре вече е от 2011 в България, след като премина през Черноморец и ЦСКА.

Фо-Поре вече работи с Димитър Димитров, който го взе от втория отбор на Страсбург през 2011 в Черноморец. В тима са и бившите помощници на Херо в Черноморец Георги Чиликов и Петър Колев, които бяха назначени за скаути.

Французинът игра за Черноморец между 2011 и 2013 и записа 41 мача и вкара едно попадение. От лятото 2013 премина в ЦСКА, където беше също беше титуляр и записа 26 двубоя.

Ботев търси бекове, като за момента нито един от крайните бранители не може да бъде сигурен за мястото си в отбора през следващия сезон. Веселин Минев и Йордан Христов все още не са получили нови договори, а контрактите им изтичат в края на юни. Филип Филипов и Артур пък може да бъдат освободени.

Както е известно Фо-Поре и Косоко не поискаха да подновят контрактите си с ЦСКА и напуснаха клуба и двамата са следени от Ботев, като Косоко иска да си уреди трансфер в чужбина и за момента не смята да се връща в България.

Следи всичко около трансферите на Локомотив с категорията „Трансфери, слухове и програма“ на TribunaPlovdiv.bg. 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker