бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Фонд ще помага на Ботев да вдигне Колежа

Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) организира снощи среща, на която бяха обсъдени идеи за финансиране­то на строежа на стадион “Христо Ботев” – “Кауза Коле­жа”. На нея стана ясно, че от сдружението са намерили вече сериозен съмишленик – фонд “Доверие”, който ще помогне.

Това стана ясно от дневния ред на заседанието, което се състоя на главната трибуна в Коматево.
1. Запознаване на обществеността с новия на­чин за финансиране на “Кауза Колежа”, а именно партньорс­ките ни отношения с “Дове­рие”
2. Запознаване на общест­веността със следващото ни мероприятие, а именно почи­стването на стадион “Христо Ботев”
3. Финансов отчет
4. Идеи и препоръки относно раз­витието на “Кауза Колежа”

На снощната среща присъстваха представители на “Доверие”. Те бяха придружени от нотариус. Така всеки присъстващ имаше възможността да подк­репи финансово “Кауза Колежа”.

Очаква се до дни запалянков­ци да изчистят и започнат реновирането на тревната пок­ривка на стадион “Христо Бо­тев”, която в момента е об­расла с бурени – поддръжката й бе занемарена в последните години заради липса на финансо­ви средства в клуба.

От Ботев пък отчетоха, че продажбата на билети за до­макинството на ЦСКА върви отлично. Местата за цент­ралната трибуна, които стру­ваха по 10 лева, бяха разпрода­дени. Остават талони само за трибуна Юг, които са на цена 8 лева. Мачът срещу армейците е в събота, 1 октомври, от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker