Ботев ПловдивФутбол

Фонд ще помага на Ботев да вдигне Колежа

Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) организира снощи среща, на която бяха обсъдени идеи за финансиране­то на строежа на стадион “Христо Ботев” – “Кауза Коле­жа”. На нея стана ясно, че от сдружението са намерили вече сериозен съмишленик – фонд “Доверие”, който ще помогне.

Това стана ясно от дневния ред на заседанието, което се състоя на главната трибуна в Коматево.
1. Запознаване на обществеността с новия на­чин за финансиране на “Кауза Колежа”, а именно партньорс­ките ни отношения с “Дове­рие”
2. Запознаване на общест­веността със следващото ни мероприятие, а именно почи­стването на стадион “Христо Ботев”
3. Финансов отчет
4. Идеи и препоръки относно раз­витието на “Кауза Колежа”

На снощната среща присъстваха представители на “Доверие”. Те бяха придружени от нотариус. Така всеки присъстващ имаше възможността да подк­репи финансово “Кауза Колежа”.

Очаква се до дни запалянков­ци да изчистят и започнат реновирането на тревната пок­ривка на стадион “Христо Бо­тев”, която в момента е об­расла с бурени – поддръжката й бе занемарена в последните години заради липса на финансо­ви средства в клуба.

От Ботев пък отчетоха, че продажбата на билети за до­макинството на ЦСКА върви отлично. Местата за цент­ралната трибуна, които стру­ваха по 10 лева, бяха разпрода­дени. Остават талони само за трибуна Юг, които са на цена 8 лева. Мачът срещу армейците е в събота, 1 октомври, от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker