Uncategorized

Фирмата строител на Лаута: Една трета от „Бесика“ е готова! Всичко, което е обещано на феновете на Локо ще бъде изпълнено

Трибуна „Бесика“ на стадион „Локомотив“ е готова на една трета и се очаква до няколко месеца строителната конструкция да бъде напълно завършена. Това обясни Живко Желев, който е управител на фирмата-изпълнител „Рудин“.

„Стартирахме в края на май строителните дейности. Засега всичко върви по график. Една трета от трибуна „Бесика“ е почти готова.
Надявам се до няколко месеца да завършим строителната конструкция и да започнем дейности по реструктурната част на самата трибуна. Всичко, което е свързано с изграждането на стадион „Локомотив“ засега върви по график и в предвидените срокове“, заяви Желев пред „Дарик радио“.
„Три години е планът за строежа, за да може футболният клуб да експлоатира нормално съоръжението и да играе мачовете си на собствения стадион.
Тази година отборът участва и в евротурнирите. Правим всичко възможно да не пречим на клуба да си експлоатира съоръжението, така, както е по законите на държавата за сигурност и охрана“.
„Всичко, което съм обещал на феновете ще бъде изпълнено. Изключително съм доволен от партньорството с Община „Пловдив“ и като процедури по издаване на строителното разрешение, и като процедури по съгласуване с отделните дружества. Засега всичко върви с доста добри темпове и в срок“.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker