бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов: Ще съдя Гиздаков след като “Колежа” получи Акт 16! Няма да вложа нищо без гаранции

Собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов, чиято фирма строи стадион “Христо Ботев” разкри интересни подробности около ситуацията с довършваното на “Колежа”.

“Доволен съм от темповете на работа. Ние обаче работим с такива темпове с какъвто имаме проект или осигурен финансов ресурс. Вчера прочетох поредната лъжлива декларация, че сме имали осигурен финансов ресурс за целия проект. Всички знаете, че не е така. Цената, която съм входирал в Общината спрямо новите проекти е 58,5 млн. лева, като до момента осигурения ресурс е 52,3 млн. лева, от които единадесетте милиона са разсрочени в следващите две години, като никой не ме е питал от Общината, дали аз ще ги разсроча или не. Това обаче е друга тема”, започна Филипов в “Подкаст Марица”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Думата некачествено строителство я произнесе Борис Гиздаков, който е председател на Сдружение ПФК Ботев. Когато взема Акт 16 ще заведа съдебно дело срещу него, защото думата некачествено се определя от контролни органи, които проверяват един строеж. Гиздаков излезе в медийното пространство и започна да повтаря некачествено, некачествено, некачествено.., което на мен ми влияе на другия бизнес, който имам. Този човек ще си понесе последствията. Качествено или не, това ще кажат контролните органи, когато въведен съоръжението в експлоатация.
Клубът в лицето на собственика Антон Зингаревич поиска колкото е възможно по-бързо Ботев да влезе на стадиона, тъй като феновете са 12-ия играч на отбора, а клубът има голяма фенска маса. Аз бях поел ангажимент до края на март, защото на 7 ноември получих документите. Аз този ангажимент ще си го спазя.

Ще трябва обаче да разделим етап 1, защото той първоначално включваше цялата метална конструкция, а минимума за нея е 8-9 месеца. 3 месеца е доставката, 3-4 месеца изработка, поне 2 месеца монтаж, което означава, че това няма как да се случи с етап 1. И така заедно с феновете и клуба се взе решение да отделим етап 1 на етап 1.1.

Това означава на първия подетап да има козирка с покритие на сектор “А”, а на сектор “В” да има метална конструкция, на която да бъде качено осветлението, видеонаблюдението и озвучението. Ние с етап 1.1 трябва да бъдем готови до края на март.

Аз категорично казах на сбирката с феновете, че нямам против да дофинансирам стадиона, но искам банкова гаранция от Общината. Това означава да има нов договор и съответно банкова гаранция, защото утре идва нов Общински съвет отменя решението на настоящия, а аз вече съм инвестирал някакви средства. Те ми казаха, че няма как да има нов договор, на което аз отговорих, че без такъв не виждам как ще ми гарантирате тези плащания. Аз няма да вложа нещо без да ми е гарантирано”, заяви още Илиян Филипов.

bet365
Вижте цялото изказване на собственикът на фирма ПИМК в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker