бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов: Трябват още 17 млн. лева за довършването на “Колежа”! Без банкова гаранция няма как да работя

Собственикът на фирма ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев” – Илиян Филипов, заяви че съоръжението ще бъде въведено в експлоатация за двубоя с Левски през месец април, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Той обаче сподели, че има едно притеснение и то е свързано с оставащите 17 млн. лева, които са нужни за цялостното изграждане на стадиона. Филипов потвърди, че без да получи банкова гаранция няма как да изпълни тези неща.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Тази вечер приключваме всички СМР-та, които влизат в етап 1 на строителството. Има дреболии, които ще бъдат изчистени следващите един-два дена, но те по никакъв начин не засягат етап 1. Вече започнахме да покриваме и трибуна “Изток”, което е от етап 2. Всички фенове могат да бъдат спокойни, че за мача с Левски стадионът ще бъде лицензиран и въведен в експлоатация. Очаква се комисията, която ще дойде да огледа съоръжението да пристигне между 12 и 18 април.
Всички могат да бъдат спокойни, защото мачът с Левски ще бъде тук и се надявам всички да останат доволни.

Имам обаче едно притеснение, което искам да споделя. Става въпрос за средствата, които трябва аз да платя , за да може тази година стадионът да бъде завършен. Това обаче означава, че аз трябва да финансирам всичко. За да се случи това на мен ми е нужна банкова гаранция, тъй като всички бяха свидетели какво се случи с пробива под Водната палата.

За да имам аз някаква сигурност, още тогава казах на Общината, че ще искам банкова гаранция. Това, което обаче ме притеснява е, че в предложението, което ще бъде към Общински съвет на 6 април, никъде не видях да фигурира думата банкова гаранция. Искам да кажа на цялата общност, че без да имам банкова гаранция, аз няма как да вложа тези средства, защото рискът е огромен.
bet365
Тук става въпрос за 17 млн. лева за завършване на стадиона – пълна метална конструкция с пълна фасада, допълнително електричество, допълнително озвучаване и т.н. Нещата са доста”, заяви още Илиян Филипов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker