Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов: С банкова гаранция ще нарушим закона! “Колежа” ще е готов до 6 месеца

Строителят на “Колежа” Илиян Филипов даде нови разяснения относно това как ще протече финалния етап на строителство на стадион “Христо Ботев”. Той заяви, че вместо банкова гаранция ще бъде направен анекс, тъй като иначе ще бъде нарушен закона на Община Пловдив.

“Казах, че ми трябва банкова гаранция за да бъде сигурно плащането, но се оказа, че така ще нарушим закона на Общината.
Това е така поради факта, че нямат право да сключват договори за нови заеми 9 месеца преди изтичането на съответния им мандат. Банковата гаранция е заем.
profittips-the best football tips
Успяхме обаче да намерим компромисно решение чрез анекс. Моите юристи казаха, че е окей. Така, че ние вървим напред. Очакваме на 6-ти гласуването на финансите. След това трябва да се подготви анексът, да се подпише и да се поръча останалата част от метала, за да бъде покрит стадиона.
Ако успеем до 15 април да имаме анекс и възлагателно писмо към мен, веднага поръчваме метала. Може да сметнете 6 месеца от тази дата, че ще бъдем готови със 100% козирка и изградена фасада, както е по проект”, завърши Филипов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker