Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов: Станахме за смях пред цялата държава с тези декларацийки! 10 години отговарям за качеството на “Колежа”

Строителят на стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов сподели много важни неща относно продължаващото изграждане на съоръжението. Босът на фирма ПИМК разкри, че без възлагателно писмо, няма как да бъдат покрити и четирите сектора с козирки.

“Крайно време е всички, които искаме да влезем на “Колежа” по-бързо трябва всички, възложител, строител и Сдружението да седнем на една маса и да изгладим всички проблеми. С тези декларацийки станахме за смях на цялата държава.

Благодаря на феновете, че помагат за преместването на седалките по стадиона. Това е правилния път по който трябва нещата да се случват.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ние работим за изграждането на четири трибуни всичките покрити с козирки. Това обаче, което ме спира е възлагателното писмо. Без него няма как да поръчам металната конструкция. Ако няма анекс Общината изпада в неизпълнение на договора, защото не може да ми плати.

tribunasofia

Това няма как да се реши без анекс, а аз без да имам банкова гаранция няма как да подпиша анекс, защото видяхте какво стана с водната палата. Каква е гаранцията, че това няма да се повтори и с “Колежа? Аз трябва да имам сигурност”, започна Илиян Филипов.
“Пълните проекти за това съоръжение ги получиха на 7 ноември 2022 година, ако ги бях получил 2021 година вече щяхме да сме забравили всички за него. Аз Акт 15 и 16 не го вадя, а надзора. Уверенията от надзора са, че 3-4 дни след изпълнени СМР-та ще бъдат готови докладите. Това, което видяхме на трибуна “Бесика” на стадион “Локомотив” 4 дена след като са били предадени документите е била назначена комисия, така че ние ще настояваме за същото”, заяви още Филипов.
bet365
“Преекспонира се от феновете за качеството на стадиона. Аз от 10 години отговарям за качеството на “Колежа”. Аз цели 10 години нося отговорност по закон”, допълни Илиян Филипов.

Ето цялото му изказване пред TribunaPlovdiv.bg:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker