Ботев ПловдивТопФутбол

Филипов изригна: Всичко е една огромна лъжа! Спрат ли плащането, приключвам с “Колежа”

Собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов, чиято фирма строи стадион “Христо Ботев” даде ексклузивно интервю, в което обяви, че ако бъдат прекъснати плащанията към него, моментално спира с изграждането на обекта.

“Беше изнесена една огромна лъжа, 90% от данните на пресконференцията на трите фракции „Сдружение ПФК Ботев“, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Бултрас беше лъжа. Една огромна лъжа, започна Филипов пред “Пловдивпрес”.

“Вярно е, че към 15.10.2022 г. са актувани строително – монтажни дейности (СМР) на стойност 22 420 570 лв. с ДДС, но почти всичко друго, изнесено на пресконференцията не отговаря на истината, заявиха Илиян Филипов и инж. Цветослав Павлов, консултант по изпълнението на ст. „Христо Ботев“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„От изнесеното излезе, че се краде от Колежа, това силно ме натъжи, защото и аз съм фен на „Ботев“ Пловдив, няма как да крада от себе си. Пред цяла България ме обявиха за крадец. Напротив, аз съм вложил в обекта мои лични и фирмени средства, които не съм актувал, само и само работата да върви“, заяви емоционално Филипов.

„Имаме над 50 тона парапети, монтирани от подизпълнителите. Нямаме нито един актуван килограм, нито като доставка, нито като монтаж“, защото искаме да се отстранят дефектите“, подчерта Филипов.

tribunasofia

“Актувал съм 309 тона, а не над 500, както твърдят хората, изнесли данните в хотел „Империал“, дори не съм взел парите за тях. Имам документи за всичко“, продължи Филипов.

„Когато поехме обекта, се оказа, че се налага допълнително обследване на металната конструкция за устойчивост на вятър, което наложи препроектиране на конструкцията, а също и на стоманобетона. Проектантът предписа по-висок клас бетон. Това не е наше решение, а на проектантския екип, на възложителя и на надзора“, заяви инж. Павлов. „Дотук сме спазили 100% параметрите на договора“, категоричен е Филипов. Според него е некоректно сравнението на строежа на Колежа със стадиона на Лаута.

„Няма такова нещо, има козметични дефекти, които ще се поправят, но като цяло стадионът се строи качествено“, категоричен е инж. Павлов.

„Кадърът с кенчето бира е от сектор Б, който е изграден още от времето на Цветан Василев, още не сме стигнали дотам, но като му дойде времето, ще бъде репариран“, обясни Илиян Филипов.

Относно изнесените данни, че са актувани седалки на стойност 910 344 лв. без ДДС, Филипов отвърна: Нямаме една стотинка актувана за седалки! „Това беше другата голяма лъжа!“, категоричен е той.

Относно последното искане на феновете, Община Пловдив да спре плащането по обекта, строителят е категоричен:

„Това ще е нарушение на Общината по точка от договора, което автоматично ще ме принуди да пусна предизвестие за пректаряване на договора по тяхна вина. Ако това се случи, ще се сбъднат подозренията ми, че някои хора не искат да има нов стадион“, коментира Илиян Филипов, който е убеден привърженик на „Ботев“ Пловдив.

bet365
„Ако не бях фен на „Ботев“, никога нямаше да се захвана да строя стадиона. Ако не бях фен, щях да започна да строя чак след 7 ноември, защото на тази дата получих проектно-сметната документация“, допълни още Филипов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. От такива фенове, да пази Господ. Ти си за затвора, ти Филипов и кмета и инжинера, всички трябва да гниете в ада, изчадия адови. Не накрадохте се, долни нагли безскрупулни копелета. Специално място за вас, и такива като вас има в ада. Борба за Ботев, Борба за България

    5
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker